شنبه ٠٤ بهمن ١٣٩٩

صفحه اصلی > نمایش اخبار
اخبار > موافقت سرویس تبادلات آکادمیک آلمان با اعزام کارمند دانشگاه خلیج فارس به برنامه یونیلید

چاپ        ارسال به دوست

به‌منظور پیشبرد پروژه بین المللی‌سازی دانشگاه خلیج فارس و گسترش جذب دانشجویان بین‌المللی، پیشنهاده پروژه ای با نام zero grant mobility از طرف امور بین الملل دانشگاه خلیج فارس با همکاری دانشگاه ساپینزا رم به برنامه UNILEAD مربوط به سرویس تبادلات آکادمیک کشور آلمان (DAAD) ارسال گردید. در این برنامه خانم نازنین روان‌بد، به عنوان مجری پروژه، از بین ۱۵۰ طرح دریافتی از سراسر دنیا موفق به دریافت گرنت موبیلیتی، نظارت راهبری پروژه و دوره آموزشی DIES از طرف DAAD گردید. با اعلام DAAD, پروژه مورد اشاره با نظارت دکتر آرش خسروی، مدیر امور بین‌الملل دانشگاه خلیج فارس و دکتر هینکه از دانشگاه اولدنبرگ آلمان در طول ۱۰ ماه انجام خواهد شد و خانم کریستین وایانا ناظر مدیریت پروژه خواهد بود.

مدیر روابط بین الملل دانشگاه خلیج فارس افزود: دوره DIED UNILEAD با هدف تقویت بین المللی سازی و آموزش رهبران آتی آموزش عالی هر ساله به مدت ۱۰ ماه برگزار می گردد، و شامل دوره‌های مدیریت پروژه، مدیریت استراتژیک، مدیریت ریسک، مدیریت منابع انسانی، دیجیتال‌سازی، رهبری و برنامه های تبادلات فرهنگی است، که بصورت یک برنامه ترکیبی آفلاین-آنلاین-حضوری از ژانویه 2021 آغاز و در سپتامبر پایان می باید.

در برنامه یونیلید  یک پروژه دانشگاهی توسط شرکت کننده با نظارت DAAD انجام می گیرد. لازم به‌ذکر است که سال گذشته پروژه بین المللی سازی دانشگاه خلیج فارس در این برنامه تعریف گردید و با نظارت  DAAD در حال پیگیری می‌باشد و در این خصوص ۲ بار موفقیت در پیشبرد پروژه با تقدیر DAAD  مواجه گردیده است.

روابط عمومی دانشگاه خلیج فارس این موفقیت را به خانم نازنین روانبد و خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس نبریک می گوید.

٠٨:٥٣ - شنبه ١٣ دی ١٣٩٩    /    شماره : ٣٦٦٤    /    تعداد نمایش : ٤٩٧

ساختار و مراکز دانشگاه

خدمات الکترونیک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.
آخرین بروز رسانی دی ماه 1397