پنج شنبه ١٠ بهمن ١٣٩٨

صفحه اصلی > نمایش اخبار
اخبار > بیستمین نشست مکتب بوشهر با موضوع بازار بوشهر در گذر زمان برگزار شد

بیستمین نشست مکتب بوشهر با موضوع بازار بوشهر در گذر زمان برگزار شد

بیستمین جلسه از سلسله نشست های مکتب بوشهر با موضوع "بازار بوشهر در گذر زمان" با سخنرانی سیامک برازجانی نویسنده کتاب تاریخ شفاهی بوشهر، روز یکشنبه 22 دی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
سیامک برازجانی در این نشست گفت: از سال 1352 که نهاد بازار به شکل امروزی پایه گذاری شد متاسفانه هیچگونه مدرک و سندی در خصوص نحوه شکل گیری، نوع و شکل ساختار بازار وجود ندارد و اندک اسنادی هم که موجود بوده بنا بر بی دقتی و در جابجایی های فیزیکی از بین رفته است و تنها اطلاعاتی که اکنون وجود دارد را  بر اساس گفتگو با افراد و خاطرات آنها توانستیم استخراج نمائیم.
برازجانی افزود: بازار بخشی از یک شهر است که بر مبنای مراودات اقتصادی شکل می گیرد که این شکل گیری بر اساس خواسته، نیاز و توان جامعه خواهد بود و یک بازار توانمند از دل یک جامعه توانمند شکل خواهد گرفت که بازار پررونق قدیم بوشهر نیز نشان از یک جامعه توانمند دارد.
این پژوهشگر و نویسنده بوشهری ادامه داد: بازار و بازاریان علاوه بر فعالیت های اقتصادی مشغول به فعالیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نیز بوده اند. در همین راستا اگر نگاهی اجمالی به نمایندگان مجلس در دوران مشروطه بیاندازیم متوجه میشویم که 26 درصد از مجموع نمایندگان از بازاریان بوده اند و این موضوع دلیلی بر نقش مهم بازاریان در جامعه است.
سیامک برازجانی در پایان سخنان خود با اشاره به این موضوع که متاسفانه بازار قدیم تا امروز بوشهر بر اساس فروشندگی و ارائه کالا بر مبنای واردات کالا شکل گرفته است، گفت: در این بازار جای خالی صنعت قطعه سازی و منتاژکاری بسیار به چشم می آید و این موضوع نشان دهنده نیاز به تغییرات اساسی در حوزه بازار و کسب و کار داخلی با استفاده از تجارب موفق جهانی است.

١٣:٥٧ - دوشنبه ٢٣ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٢٩٦٦    /    تعداد نمایش : ٧٩

ساختار و مراکز دانشگاه

خدمات الکترونیک

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت به دانشگاه خلیج فارس تعلق دارد.
آخرین بروز رسانی دی ماه 1397